„Nimeni nu poate face lucruri mărețe până nu este pe deplin sincer, atunci când vine vorba despre propria persoană.”

 

 

 

Fiecare dintre noi trebuie să devină conștient de cine este, iar pentru asta este necesar să ne cunoaștem pasiunile și scopul.

Cum poti afla acest lucru? Simplu: Punându-ți întrebările corecte!

Prima întrebare – „Îmi place ceea ce fac acum”?

Sunt convinsă că 90% dintre oameni nu le place ce fac acum iar răspunsul ar fi un vehement “NU”.

Am avut și eu un moment când mi-am pus această întrebare. Era chiar anul când copii mei aveau mai multă nevoie de mine, amândoi erau la facultate iar eu eram singurul lor ajutor. Atunci eu m-am întrebat: „De ce am aceste dureri? De ce ai aceste dureri în corp Sonica la doar 43 de ani?”

Răspunsul: Nu îmi plăcea ceea ce făceam atunci iar asta se resimțea în fiecare celulă din corpul meu.

Ce am făcut când am aflat răspunsul? Mi-am dat demisia!

Eram obosită să fac în fiecare zi ceva ce nu-mi aducea plăcere.

Mă întrebam de ce ar vrea cineva să facă o treabă care îi produce disconfort continuu, plângându-se zilnic și crezând că asta este viață.

Dacă tu lucrezi la un loc de muncă ce nu-ți aduce nicio plăcere, îi vei face nefericiți și pe cei din jurul tău!

Ex: Mergi la muncă, te simți bine la prima oră însă până la sfârșitul zilei te simți groaznic. De ce? Simplu: ai absorbit energia celui care se tot plânge… ai grijă ce voci asculți!

Deci dacă nu îți place locul de muncă, renunță!

De ce să continui zi de zi să faci ceea ce nu îți place?

Probabil îți va trece prin minte afirmația: „Ca să plătesc facturile!”

Am o veste rea pentru tine. Aceste facturi se vor înmulți pentru că se multiplică acel ceva unde noi ne direcționăm toată energia noastră. Am trecut prin așa momente.

A 2a întrebare: „Care îți sunt pasiunile”?

Majoritatea oamenilor așteaptă cu nerăbdare să se pensioneze ca să scape de acel loc de muncă. Îl simt ca pe o temniță, se aseamănă mai mult cu o închisoare în mintea lor. Te trezești plin de elan și aștepți cu nerăbdare să ajungi la locul tău de muncă? Dacă răspunsul este „nu”, atunci vin întrebări care te pot ajuta.

Ce anume ți-ar plăcea să faci?

Pentru ce motiv ai face asta?

Motivul pentru care mi-am dat demisia a fost că dacă aș fi continuat în ritmul acela, nu aș fi ajuns în locul și momentul după care tânjeam.

Așa că, eu mi-am pus de zeci de ori aceste întrebări!

Când faci ceea ce-ți place, se va aprinde pasiunea iar când asta se întâmplă, îți mărește potențialul. Aceasta este calea prin care vei urca acolo unde visezi – încă o treaptă spre visul tău.

Înainte de a începe ceva, asigură-te că poți face acel ceva!

A 3a întrebare: „Pot să fac ceea ce doresc să fac”?

Pot fi pasionat de ceva însă, să nu știu să fac acel lucru sau îl mențin la nivel de hobby. Hei! Vreau să fii conștient că din hobby-uri nu te poți înbogății.

Un hobby este un lucru minunat dar nu îți poți clădi o carieră din el.

Gândește-te puțin – Dacă planul A nu îl poți duce la bun sfârșit, ai un plan de rezervă B?

Poate că eu, Sonica, aș vrea să fiu cântăreață. Însă sunt conștientă că nu sunt bună la asta și când nu ești bun la ceva, acel ceva te trage în jos. Aș putea să fac asta la o petrecere de grup unde am râde, am glumi și ne-am distra cu toții pentru că știu că, nu din asta îmi câștig banii. Dacă aș fi trăit din cântat, aș fi foarte săracă.

Când ne descoperim pasiunile trebuie să fim realiști și să ne întrebăm dacă putem face așa ceva. Sunt unele lucruri pe care nu le putem face și pentru asta nu este necesar să suferim.

Atunci ce să facem?

Cunoști oameni care fac ceea ce ți-ar place ție să faci?

Dacă da, atunci caută acei oameni!

Mergi acolo unde sunt ei! Apropo, cei mai mulți îi vei găsi pe rafturile unei biblioteci… Da… vei găsi cărțile lor.

Participă la evenimente, webinarii, conferințe, chiar invită-i la masă și plătește tu! Ce vei învăța de la ei va avea o valoare mai mare decât un prânz. Organizează o întâlnire cu ei, plătește prețul.

Eu am început să investesc în mod conștient în mine în perioada când eram în șomaj. Aveam cel mai mic câștig însă, din acei bani, 50% investeam în mine. Devenisem conștientă că este necesar să mă pregătesc ca să pot primi schimbarea și să recunosc oportunitatea.

Câștigam așa de puțin, încât cei din jurul meu mă îndemnau să merg să depun actele pentru ajutorul dat de stat. Am refuzat să ascult acele voci! Nu îmi permiteam sa merg pe vibrația sărăciei. Recunoșteam in ele mentalitatea de sărac și m-am separat de ele. Am decis să investesc în mine și puținul pe care îl mai aveam. Pentru prima dată, eram conștientă de viața mea și de mine.

Eram conștientă că îmi depășeam limitele. Mă durea tare această creștere. Locuiam într-o locuință în care nu-mi doream să mă aflu acolo, îmi cumpărăm haine cu puțini bani, cele mai ieftine, doar sa îmi vină. Femeile de vârstă mea erau preocupate de modă, eu eram preocupată de dezvoltarea mea personală și investeam în cărți și cursuri.

Tu ești dispus să plătești prețul necesar ca să faci ce ți-ai dori cu adevărat?

Mulți nu ne atingem potențialul maxim pentru că nu vrem să plătim prețul.

Când poți începe să faci ceea ce ți-ar place cu adevărat?

ACUM e cel mai bun moment!

Aveam 43 ani când mi-am pus serios această întrebare. Au trecut 11 ani de când am început să schimb ceva în viața mea și voi continua să învăț în fiecare zi atâta timp cât voi respira.

Ce credeți, viața mea de acum se aseamănă cu cea de la 43 de ani?

Azi fac ceea ce iubesc, am libertatea de a merge unde vreau și când vreau, am libertatea economică!

Ce credeți că fac acum? Credeți că investesc in haine de ultima modă?

Nuuuu! 50% investesc în dezvoltarea mea, lună de lună. Înainte de A AVEA trebuie SĂ FII.

Da, ai ghicit, încă mai plătesc prețul. Doar că acum îmi pot permite să fac mai multe pentru mine și mai ales pentru cei dragi mie.

Curând îmi voi cumpăra casa visurilor mele, însă cea mai mare realizare este noua mea versiune!

În fiecare zi mă dezvolt conștient.

 

Îmi doresc din suflet ca povestea mea și această lege a conștientizării să te inspire pentru a-ți construi anul 2022, conștient.

Azi, dă-ți voie să îți construiești anul 2022, conștient!

Fie ca în 2022 sa te bucuri mai mult și să faci totul din pasiune pentru binele tau suprem!

Sărbători cu bucurie!

La mulți ani!

Cu iubire, Sonica

https://bit.ly/3EjTBH9