Ambiția nu are vârstă asa a fost si asa este!

 

Să facem cunoștință cu două personae care dovedesc în fiecare moment că ambiția, perseverența și mentalitatea de învingător te pot propulsa pe culmile succesului la orice vârstaă.

Cel mai vârsnic membru-partener al echipei InCruises din Romania are 101 ani. Este un exemplu de ambiție, moderație și atitudine pozitivă. El și-a dedicat viața cultivării viței de vie și a agriculturii, ocupație pe care o are și astăzi muncind câte 16 ore pe zi.

Chiar dacă a terminat liceul este pasionat de tot ce se întâmplă în jurul lui fiind o adevarată enciclopedie. Vorbește cinci limbi străine rusă, germană, italiană, maghiară și roâmanește și învață constant lucruri noi.

Are doua fete, din doua căsnici și ambitios fiind a construit de la zero trei case.

Anii de război nu l-au speriat, ba dimpotrivă chiar dacă a fost 12 ani prizonier de război i-au întărit credința în Dumnezeu și puterea de a putea trece peste orice obstacol îi pune viața în cale, el rămânând cantor în Biserică până la vârsta de 90 de ani.

După această perioadă a continuat să îndrăgească și să cultive vița de vie făcând un vin de o calitate deosebită de care noi ne bucuram și astăzi.

Badullescu Gheorghe
Gheorghe Badulescu

 

 

Asa il putem caracteriza pe domnul Gheorghe Badulescu  in cateva cuvinte.

 

 

 

 

Ginerele, Ioan Terbancea, un pensionar dinamic din Timișoara cu o cariera impresionantă de anteprenoriat, a descoperit la cei 71 de ani ai săi pasiunea și dorința de a călători.

Învață zilnic lucruri noi, se dezvoltă personal, își învinge temerile și este fascinat de network marketing.

El ne dovedește că o persoana se poate reinventa și poate face orice își propune. Înca din copilarie a fost fascinat de albine practicând apicultura și în prezent.

După ce a lucrat la Liceul Emanoil Ungureanu din Timișoara a condus Fundația Piamontană Banatica din comuna Bogda unde a spus “da” provocării de a-i fi primar.

Pe unde a trecut Ioan Terebancea a dus comunitatea la un alt nivel, comuna Bogda a transformat-o în zonă turnistică creînd case de vacanță, a dus tradiția românească și peste hotare în Germania câștigând un proiect in domeniul agroturistic împreună cu o echipă de 9 români.

Nu s-a oprit aici a continuat să lucreze meticulous și în Asigurări și în câteva companii de multilevel marketing. Ambițios și cu un bogat spirit de echipă are conșticios grijă de albine, este administrator la Cofetăria Trandafirul și învață să vadă lumea de pe un vas de croazieră.

Acesti doi oamenii minunati socru si ginere sunt un exemplu pentru noi toti si chiar in aceste momento de criza domnul Ioan a obtinut un certificat de 2400$ pentru a calatori gratis unde el doreste.

 

Unde majoritatea vad criza dumnealui a vazut oportunitatea.

 

Multumim pentru ca sunteti un exemplu de urmat si nu as vrea sa inchid acest articol fara sa pot sa-l felicit pe domnul  Badullescu Gheorghe  .

Nu lasa pe nimeni sa-ti fure visele.

Felicitari domunule Gheorghe Badulescu pentru aceasta frumoasa varsta 101 ani.

Cu mult respect, Sonica Raileanu si Andreea Borzas!